ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας
1 πακέτο MAGGI Spaghetti Bolognese
1 μέτριο κρεμμύδι
200 γρ μοσχαρίσιος κιμάς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαγειρεύουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τα στραγγίζουμε και τα διατηρούμε ζεστά.
Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι στο τηγάνι, προσθέτουμε το μοσχάρι και αφήνουμε να πάρει χρώμα.
Κατόπιν το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας.
Προσθέτουμε ½ φλιτζάνι (125 mL) νερό και 1 φάκελο MAGGI Σάλτσα Μπολονέζ.
Αφήνουμε να σιγοβράζει ακάλυπτα για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.